| HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI | |
|
+4ErenLower cemregülçinece october_16 Aybush 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aybush Cemreji-Admin
Mesaj Sayısı : 861 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Salı Ağus. 26, 2008 10:53 am | |
| H.g:Sorularımıza başlıyoruz Cemre:Sor sor bekliyoruz H.g:Hepsi 1 dizi hayatınız ile normal hayatınız aynımı..? Gülçin:Ya sadece bi kaç şeyi anlatmka istedik yani birazda hayatımızda geçen olaylar tabikide Eren:Evet öyle H.guyduğuma göre Cemre kenan doğulunun sevgilisiymiş Yasemin:Magazinin son noktasıı..nerden bulursunuz böyle şeyleri ya inanmıyorum ben ya Cemre:yok öyle bişey yalan ya Gülçin:Ya evet ne kadar yalan haberler bi kerede doğru bişey çıkarsalar gülcem yani H.g:Msn olaylarına girelim Eren: en sevmediğim konu ya o kadar yalan ki son nokta yani yok kamera açtım vs yalan bunlar lütfen inanmayın.. Yasemin:Resmen saçmalık msne gircek vakit bulamıyoruz gerçi e-postamız var maiilere bakıyoruz işte cevaplıyoruz birde sitardium mailleri dizi çekimine gelen kişiler işte istiyo.. H.g:Genellikle çocuklar hayranınız doğrumu Cemre:Çocuk derken genel 12-18 Arası onlar blue çağı(yoğun kahkalar) Gülçin:Evet birde çok rıst raslanan kişilemiz var hatırlıyorumda ipek diye birisi hergün beni görmeye geliyodu 15 yaşlarında Yasemin:Bana da güneş v ipek aslı diye biri geldi çok rıst. H.g:Gerçek adlarınızı öğrenebilirmiyim Eren:Yook o kadar da Yasemin:Ama şunu söyliyelim cemrenin ismi gerçek Cemre:Sussana kız Gülçin:Evet yalanmı Gülçin:Kısaca bir ipucu verelim yani cemrenin ismi cemre ama ernein dğeil mesela gerçek isimlerimize uydurduk desek yalan olmaz yani Yasemin:Evet yani kısaca öyle.. H.g: Devam ediyorum o zaman duyduğuma göre erenin çok mutlu yaşadığı bir sevgilisi varmış. Eren: Sinirlenmeye başlıyorum özel hayatımda seni ilgilendirmez Cemre:Yoğun tepki verme canım H.g:Takma adlarınız varmış Yasemin: Benim Yoshy Yani yaseminden çok yoshy diyorlar ama seviyorum ne biliyim yani Eren:Evet eroş diyorlar bana Gülçin:Ceren haklı.. Cemre:İsmini verdin cerenin Eren:Magazinciler yazmaz değilmi.. H.g: Bunu geçelim diğer sorum r&b müzik yapıp rb dans ediyormuşsunuz Gülçin:Bu ruhumuzda var bizim kısacası Yasemin:Anlattı işte gülçin herşeyi H.g : Gülçin duyduğuma gibi çok değişmişsin eskiden ötürü neden Gülçin:Rockcı olmamla alakalı yani bilmiyorum ruhum değişdi birden işte değişik biriyim.. H.g: Peki grubunuzda hepsi grubunun başı kimdir en baş? Gülçin:Yasemin Eren:Evet H.geki neden Yasemin:Kısaca özetliyorum grup fikri benden çıktı baş olarak beni seçtiler. Cemre:Havaya girmiyelim lütfen H.g: Hepsi Neden Hepsi Peki Grubunuzun İsmi Cemre:Hımm zor soru Yasemin:Şöyle diyim birimiz hepimiziz H.g: 2.Albümünüzden ortaklaşa sevdiğiniz bir şarkı nedir Gülçin:Mummmmmmmmmmmmmm | |
|
| |
october_16 Geçerken Uğradım
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Salı Ağus. 26, 2008 11:01 am | |
| | |
|
| |
Aybush Cemreji-Admin
Mesaj Sayısı : 861 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 26/08/08
| |
| |
cemregülçinece Moderatör
Mesaj Sayısı : 65 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Çarş. Ağus. 27, 2008 3:28 pm | |
| sa[color=red]ğ[/color]ol cnm
[b][color=red]Düzelten; AvriLavigne* Türkçe'yi düzgün kullan+ona sahip çık[/color][/b][color=red] | |
|
| |
Aybush Cemreji-Admin
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Çarş. Ağus. 27, 2008 3:29 pm | |
| | |
|
| |
ErenLower Moderatör
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Salı Eyl. 02, 2008 1:02 pm | |
| | |
|
| |
cemre-_-esmer Bıcırık Üye
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 31 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Paz Eyl. 07, 2008 1:20 pm | |
| yha saolun ama benc eyalan gibi geldi bana :S saçma | |
|
| |
**CK-Burcu** Gerçek Hepsiciyim
Mesaj Sayısı : 457 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Paz Eyl. 07, 2008 6:34 pm | |
| | |
|
| |
gülçin_hastası Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 446 Yaş : 28 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Perş. Eyl. 11, 2008 5:52 pm | |
| - ErenLower demiş ki:
- saqL Janım Bnim
| |
|
| |
Aybush Cemreji-Admin
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI C.tesi Eyl. 13, 2008 11:02 am | |
| | |
|
| |
sRn*eRgL Prenses
Mesaj Sayısı : 104 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 08/12/08
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Ptsi Ara. 08, 2008 2:16 pm | |
| | |
|
| |
Aybush Cemreji-Admin
| Konu: Geri: HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI Ptsi Haz. 15, 2009 8:56 am | |
| | |
|
| |
| HEPSİMMİN İSMİ GERÇEK DEĞİLMİŞ RÖPÖRTAJI | |
|