~KarameL~ Moderatör
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 29 Nerden : Yunanistan ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: DanDan Şiirleri (: Paz Haz. 14, 2009 11:16 am | |
|
Daniel Radcliffe için yazılmış şiirler kesinlikle alıntıdır.
Bir kulunu çok sevdim O beni hiç bilmiyor Kalbimi ona verdim Ama beni tanımıyor
Nikahına beni çağır Daniel’im İstersen şahidin olurum senin Bu kadın kim diye soran olursa Forumdan bir sapuğum dersin sevgilim
Daniel’imi koluma takarım Hogwarts’ta üç beş tur atarım Olmadı bide Los Angeles yaparım Gördüğün gibi çok çılgınım
Hepimiz bir bu forumun Danı bekleyenleriyiz Dan bizimle bizde dan ile Bu buluşmayı yaşamalıyız Görerek birbirimizi Hasretimizi gidermeliyiz
Dünya durdu sanki Aşık oldum birden Nedendir bilinmez İçimde bir kıpırtı var Evet evet istiyorum Lütfen Türkiye'ye gel Daan !
Kaybettim Daniel’imin adresini Unuttum aşkımızın bestesini Duyuyorum Voldemort’un ayak seslerini Yine ayırıyor bizi acımasız Voldi..
Dan’den başka Dan’den Gözüm görmez hiç kimseyi Dan'den başka Dan'den başka Olamam başka tatlularla
Kaderimizde bu da mı vardı Dan’ımızı başkalarıyla Göreceksek eğer Kör olsun bu sayfalar
Daniel’den yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Daniel’imi kaybetmişim Sordum sordum bulan yok
Dön Türkiye’ye yeniden ne olur Gel bizim yanımıza ne olur Korkma kaçırmıcaz ne olur Ne olur ne olur
Geçmiyor ki Daniel’siz geceler Rüyalar yetmiyor İsyan ediyor DanDanlar Sabrım tükeniyor Eninde sonunda bizim olacaksın hadi naz yapma Sevgiyi aşkı burada bulacaksın Azkaban’a atma
Gel Quidditch’de kupa alalım Gel Hogwarts’ın yıldızı olalım Seninle mutlu senelere koşalım Gel beraber mesut olalım
Kafayı buldum DAN’dan sonra Okurlarıma yararım bunDAN sonra İster okunur ister okunmaz Sayfayı kapatırız bunDAN sonra
Dandanladım kaç sayfa doldu Dandanladım hayranlarım çoştu Dandanladım hergün ayrı Dön danım dün türkiyeye
Sihir alemi duyacak Sağ kalan çocuğu Hogwarts dikecek Harry Potter’in heykelini Bütün dünya bilecek 23 Temmuzun önemini
Dalgalandım da duruldum Koştum ardından duruldum Binlerce yakışıklı sevdim de En son Dan da kudurdum
İlk bakışta aşık olduk Kim ne derse desin Dan’ı kafaya koyduk
Gözlerinle maafettin Filmlerinde hapsettin Seninim al tamam Kıskananların ahı tutmuş Daniel’im tamam
İngiltere benden büyük Onunla başa çıkamam Küçücük ellerimle Daniel’imi kaçıramam
Kalplerimizin prensi Hayallerimizin tek neşesi Seninle var olmuşuz sanki Bizim için yok senden öncesi Her şeyimizsin DAN var mı ötesi
Ne cho ne ginny Hiç kimse değil bizim gibi Gerçek aşk , gerçek sevgi İşte sana DANDAN AİLESİ
Sanma ki bir gün bitecek Bu aşk ilelebet sürecek Seninle başladı ama sensiz bitmeyecek İçimizdeki bu sen bize daha ne başlıklar getirecek
Sen bir tutkusun bu gönüllerde Tatlı bir gülüşsün bizde Harika bir masalsın içimizde Görmesen de ,duymasan da yaşarız biz gene aşkımızı sessizce
Hem yakışıklı hem neşeli Bütün dünya onun için dönmeli Ondan tek dileğimiz Artık Türkiye’ye gelmeli…!!!
Hiç kimse alamaz bizdeki yerini Farklı içimizdeki bu sevgi Sakın ağlama Kıyamayız sana bitanesi ..
Hadi deli Dandan Hadi belimize dolan Hele bir öp bakalım Dan’cıları dudağından
Hiçbir küre sana olan sevgimizi anlatamaz.. Hiçbir söz bu aşkı tanımlayamaz.. Sen varsan bizde varız. Kıyamete kadar arkandayız..
Tek gülüşün yetti bana İçimi ısıttın bir anda O sonsuz gözlerinle Buldum kendimi başka bir dünyada
İşte sana bir hediye yine Coşturduk buraları resimlerinle Senin aileniz durmak yok bize Lanet olsun içimizdeki bu Dan sevgisine
Başladı işte gene aynı rüya Senle dolu bir gece daha Ama sanma ki adın sadece rüyalarda O Hayalin her zaman başucumuzda
Hayranlığımız oldu sanki bir sevda Gülüşün alır götürür bizi başka diyarlara İçinde sen varken farklı sanki bu dünya Nereye gitsen yanındayız Kalplerimiz her zaman o tatlı avuçlarının arasında sakın unutma..!
| |
|
Aybush Cemreji-Admin
Mesaj Sayısı : 861 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 26/08/08
| |
~KarameL~ Moderatör
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 29 Nerden : Yunanistan ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: DanDan Şiirleri (: Paz Haz. 14, 2009 11:24 am | |
| | |
|