| benim şiir köşem (alıntı) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
**CK-Burcu** Gerçek Hepsiciyim
Mesaj Sayısı : 457 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: benim şiir köşem (alıntı) C.tesi Eyl. 13, 2008 5:20 pm | |
| isimsizim
öncesi... depremler... ... ve içimde enkaz bir yığın umutsuzluk doğurdu içime şeytan bir ikilem yaratıldı çırılçıplak önüme ölüm ve zaman...
ve ben bir depremde yitirirken içimdeki kendimi ve sen tuttun enkazlarımdan, çıkardın beni...
yağmurlar... ... ve gökyüzü fena kederde kan ağlamada elleri çırılçıplak göğsüm sızılar var içimde hasret bu doğurgan ellerimin yanıyor güncesi söndürmüyor yağmurlar mete-or yağmurları gerekendir ellerin bu
baskın... ... ve birden bire talan ve birden bire tufan ardından ardından su baskınları boğulmalar ölmeler kıyamet beklemeler var hasretinin ardından etme gel tahammülim yok benim...
kıyamet... ... ve bir sabah güneşini kaybenden avare düşecekse beklemesiz hüzünlerin yetersizdir tarifi. saracaksa bedenini kıyamet usunda bir tek sen yalnız sen olacaksın ümidi... sonrası... ... ve yüzüne kara çalınmış zamanların ardından gözlerinde umut, tenime düşecek nihan
Mete Taşoğlu
Dön gerii!!
Gel desem sen bana hic gelirmisin? Dön desem geriye sen dönermisin? Askini unutan tek sen degilsin. Sev desem yeniden sen severmisin?
Kurdugum hayaller bir hayal kaldi, Sensizlik kalbime acilar saldi. Yanimdaydin benim her seyim vardi. Simdi yoksun hayat kap karanlikdi...
Cok seymi istedim vere bilmedin? Rahatsizmi ettim deye bilmedin? Askin kiymetliydi bana vermedin.. Ben askimin kiymetini bilmedim..
Humay Musayeva
Aşkın Hayini...
bugün çok özel birgün, seni gördüğüm o ilk gün, dağlara, bulutlara, aşkımızı yazdığımız gün..
dün açtım ben hatıralarımı, tüm ayırmışım sana sayfalarını, güller kokuyor yapraklarında, her sayfasında göz yaşı damlacıkları..
unutursun demiştin sen bana, bak unutmadım unutamam asla, unutanlar aşkın hainidir, ben hain olmadım olamam asla...
Harun Sürek
devamı var | |
|
| |
Aybush Cemreji-Admin
Mesaj Sayısı : 861 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: benim şiir köşem (alıntı) C.tesi Eyl. 13, 2008 5:21 pm | |
| tmm cnm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 457 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: benim şiir köşem (alıntı) C.tesi Eyl. 13, 2008 5:23 pm | |
| evet devam
Aşk cümleleri
Bana sen öğrettin sorunsuzca yaşamayı
Gözlerinden öğrendim bir çırpıda okumayı
Tıpkı sözlerinden öğrendiğim gibi yazı yazmayı
Bakışlarındı sitem dolu günlerini anlatan
Mimiklerin o sıcak gülüşünü ahenkle sunan
Ya gitmelerine ne demeli
Beni her yanımdan yaralayan
Kalmalarındı aklımı başımdan alan
Sevgi cümleciklerin içime ne kadar su serperse
Haykırmaların acıtmıştı içimi her seferinde
Sonuçta bir aşktı bu bizde ki
Tarifi belli olmayan bir yerde gizli
Kim bilebilir ki
Böylesi aşkın oyuncuları olmadılar ne yazık ki
Yönetmeni de bizdik senaristi de
Oyuncular sen ve ben
Figüran yoktu dublör gerekmedi gerçekçi aşkımıza
Ne bir yerlerden attık kendimizi
Ne de pervasızca hareketlerde bulunduk birbirimize
Biz sadece sade bir aşkı yaşadık içimizde
Sen açtın yüreğini işle kelimeleri diye
Ben durmadım kelime dağarcığım el verdiğince
İşledim seni gönül sayfama gizlice
Birbirimize bakmadık dev aynasında
Biz de olan boy aynasıydı aşkımızı yansıtan
Böbürlenmedik kimselere
Alçak gönüllü bir aşktı söylerim bilmeyenlere
Ne sevdalar yaşadığımızı kimse bilmese de
Bizim yaşantılarımızdı içimizde ılık bir esintiyle
Bu akşam vakitlerinde
Kim bilebilir böylesi bir aşkı
Düşünebilir mi algılayabilir mi
Elle tutulmasa da kavrayabilir mi
Biz bunları birlikte gerçekleştirdik
Oyuncağımızdı aşk
Elle de tuttuk hissettik te
Bazen kırıldı oyuncağımız ama yılmadık
Yapıştırdık gönül pareleriyle
Şimdilerde yaşadığımız aşktan öte bir şey
Ne tarif edebilirim ne de gösterebilirim
Bu içimizde
Senin ben de
Benim se sende
Büyüttüğümüz sevgiler tarif edilemez
Emrah Özlen
Gözlerimin sol rengi
Hani Gece veda ederken hüzne Özlemlerinde mavi olurmuş ya İşte o anı anlat anne
Bana yarını anlat anne
Hücre parmaklıklarından sızan ışığı Ya da gözlerimin sol rengini anlat
Uzanıpta tutamadığım güneş Gülüpte kızamadığım ay var dışarda Başucumda ümit benliğimde hürriyet Neylesem olamazdı keyfiyet
Bana hayali anlat anne
Hani uçutmalarımın evini Düşlerimin sensiz koylarını Voltalarımın sessiz direnmelerini anlat
Bana yanlışı anlat anne
Nerde susakalacağımı Gönül kırıklarıma nasıl katlanacağımı Vurup çıkılan kapıları nasıl aralayacağımı anlat
Bir gece ıssızında Yar özlemlerini duyumsamayı Önünde akıp giden hazan günlerine nazire Bahar diye diye hıçkırmayı anlat
Öncesinde beni affederek
Ellerden kayıp giden Gün doğumlarına hasreti Pencere ardındaki göz dokuyuşlarını anlat
Her defasında vurgun yiyen gönüle
Çok şey diyor sensizliği anne...
"Bu şiir hüzne veda edenlere..."
Işın Ergüney
devam etçem | |
|
| |
Aybush Cemreji-Admin
Mesaj Sayısı : 861 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: benim şiir köşem (alıntı) C.tesi Eyl. 13, 2008 5:25 pm | |
| dewamm lütfen cnm ama lütfen bir mesajda en fazla 2 şiir yaz böyle karışık oluo | |
|
| |
| Konu: Geri: benim şiir köşem (alıntı) C.tesi Eyl. 13, 2008 5:28 pm | |
| tamam evet buyur cnm devamı
sermaye aysel
"Kirlenmiş bedeni, Hergece başka biri, Çare mi sanki? Satmak tenini.."
Kim bilir neden düştü o hayata, İster miydi yürümek bu yolda.. Karanlığın ortasında, -Boş musun? sorularının arasında..
Evinde olur O'da ana.. Öperek gönderir oğlunu okuluna.. Oturur ayna karşısına.. Takar maskesini hayatına..
Tırnaklar boyanır kırmızıya.. Sakız patlatır sokaklarda, Evladını kurtarmak pahasına, Satar tenini piyasada...
Gece çöker gölge gibi O'na.. Her gece başka bir erkeğin koynunda.. Bilmezler çıkmazsa voltaya, Oğlu kalacak ameliyat masasında..
/Ama yapışmış etiket O'na.. "Sermaye Aysel" çıkar gece piyasaya..
Esin Emir
bu sefer 1 tane oldu devamı var | |
|
| |
Aybush Cemreji-Admin
| Konu: Geri: benim şiir köşem (alıntı) C.tesi Eyl. 13, 2008 5:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: benim şiir köşem (alıntı) C.tesi Eyl. 13, 2008 6:15 pm | |
| önmsiz işte devam
ceylan bakışın
Kirpiğin uçları sevdamı döker, Her veda gönüle ılgıt akışın... Yokluğun ömürden varlığı söker, Sır’lığa sırattır ceylan bakışın...
Aslı’sız Keremim,Aslı yasında, Tandır ateşinde,ocak isinde, Kopuz isyanında,ozan sesinde, Bir yanık hoyrattır ceylan bakışın...
Kısıkca nazarda gözlerin küsü, Yürekte eskice hasret türküsü, Boşlukta hayatın bomboş terkisi, Bozkırda kırattır ceylan bakışın...
Aşkın sehpasında duygumun kanı, Akmazsa namerdim,hisset akanı, Boynumdan çıkarıp yağlı urganı, Hükmümde berattır ceylan bakışın...
Ömer Töme | |
|
| |
sRn*eRgL Prenses
Mesaj Sayısı : 104 ruh halin : Grup Hepsi\'den Kimi Seviyosn! : Kayıt tarihi : 08/12/08
| Konu: Geri: benim şiir köşem (alıntı) Ptsi Ara. 08, 2008 2:52 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: benim şiir köşem (alıntı) Çarş. Ara. 17, 2008 9:54 pm | |
| | |
|
| |
| benim şiir köşem (alıntı) | |
|